Απολυμανσεις

Μυοκτονίες

Η μυοκτονίαποτελεί εξειδικευμένη μορφή απολύμανσης πάνω στον τομέα των τρωκτικών. Κύριος στόχος είναι η προσέλκυση και καταπολέμηση τους με διάφορες μεθόδους όπως είναι η ξηρά τροφή ή τα δολώματα.

Συνήθως με την απολύμανση που γίνεται στο κτίριο σε μορφή ψεκασμού για τις κατσαρίδες και άλλα έντομα συνδυάζεται και η μυοκτονία με την ξηρά τροφή. Οι έμπειροι τεχνικοί μας τοποθετούν τα σακουλάκια με την τροφή σε σημεία του κτιρίου όπου συνήθως παρατηρούνται οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες (ταράτσα, λεβητοστάσιο κτλ.)

pontikitroktika

Αν όμως το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο η εξειδίκευση μας πάνω στον τομέα της απολύμανσης έρχεται να δώσει την λύση με τους ειδικούς δολωματικούς σταθμούς ή τα κρεμαστά δολώματα σε περιοχές που συχνάζουν τα τρωκτικά όπως τα φρεάτια, τα δέντρα ή όπου αλλού μας υποδείξει ο πελάτης. 

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τρωκτικά μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο 211 4111 031 ή στο 6973 666 542 και άμεσα ένα εξειδικευμένο συνεργείο θα βρεθεί κοντά σας για την εφαρμογή της απολύμανσης. Συνίσταται από την εταιρεία μας να συνδυάσετε την μυοκτονία με μία μικροβιακή εφαρμογή απολύμανσης.