Απολύμανση με gel

Αν έχετε πρόβλημα με μικρό κατσαριδάκι ή άλλα ζωύφια σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ή του διαμερίσματος σας, όπου ο ψεκασμός είναι αδύνατο να γίνει για λόγους υγείας έχουμε τη λύση για εσάς.

Η απολύμανση μπορεί να γίνει με ειδικό φάρμακο σε μορφή gel. Είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία αφού δεν εφαρμόζεται με ψεκασμό αλλά τοποθετείται με σταγόνες σε μορφή gel, σε κρυφά σημεία, όπως στις χαραμάδες από τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας. Έτσι δεν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα τα σκεύη ή άλλα αντικείμενα του χώρου.                              

Για να γίνει η εφαρμογή δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή στο σπίτι σας. Τα φάρμακα είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας ενώ στο τέλος κάθε εφαρμογής λαμβάνετε από τον τεχνικό μας το Πιστοποιητικό Απολύμανσης.

Το gel είναι κατάλληλο για χρήση σε κλειστούς οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όπως εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γραφεία, χώροι παραγωγής τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροπλάνα, τρένα, περιοχές ηλεκτρικών συσκευών και υπολογιστές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *