Η εταιρεία μας apolymanseis24h.gr αποτελεί μια επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών σε απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής.
Έκτοτε έως και σήμερα δηλώνουμε πιστοί οπαδοί της εξέλιξης της τεχνολογίας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό στην εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας, αρτίων καταρτισμένων τεχνικών-απολυμαντών, που υπό την αυστηρή επίβλεψη υπεύθυνου Χημικού επιστήμονα δίνουν καθημερινά αξιόπιστες, ασφαλείς και κυρίως αποτελεσματικές λύσης σε απολυμάνσεις.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως εγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Γεωργίας εξασφαλίζοντας την επιθυμητή δράση αποτελεσματικότητας αλλά και ταυτόχρονα την πλήρη ασφάλεια  όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Δίνουμε μόνιμη και οριστική λύση στη απαλλαγή από ποντίκια και ανεπιθύμητα έντομα και μάλιστα όχι μόνο για αυτά που υπάρχουν στο χώρο σας τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και όλων αυτών που πιθανώς να εισέλθουν στην περιοχή απολύμανσης και μετά την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *